Velkommen
Bjælkehytten 1
Søgården
Søgården
Flyverne på vej i Bjælkehytten. for 2. gang i snevejr
Lege i hallen i dag
Frokost
Velkommen til Ørum Børnehus

Ørum Børnehus består af to huse - Søgården og Bjælkehytten.

Vi har 3 børnegrupper. Blomsterne som er de mindste, Træerne som er mellemgruppen og Flyverne som er førskolegruppen.

Søgården

består af et stort, dejligt gammelt hus og en stor spændende legeplads.
Det store hus har mange rum, hvilket giver mulighed for både at lave aktiviteter i større grupper, men der er også mulighed for at finde et roligt sted. De fleste rum er indrettet i forskellige ”værksteder”, fx dukkekrog, puderum, tegne/male, gymnastiksal, byggerum osv.

Legepladsen er stor og med megen bevoksning og mange klatretræer. Den rummer mindre huse, hyggelige kroge, gynger, klatrestativ, cykelbane, sandkasse, et udeværksted, bålhytte og bålplads. Der er masser af plads til udfoldelse. Her ud over benytter vi os ofte af et nærliggende naturområde som har både skov og sø.

Bjælkehytten

ligger ca. 500 meter fra Søgården. Det er et dejligt træhus, som består af et stort køkken alrum og to stuer. Her er også en del små rum, som giver mulighed for forskellige lege og aktiviteter, fx dukkekrog, hems, puderum og lille musik/hygge rum.

Bjælkehytten bliver brugt som udegruppe for Flyverne (32 børn), de går i Bjælkehytten mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 14.15.

Legepladsen er stor - og opdelt med buske, hække, pilehytter og træer. Der er en stor cykelbane, indendørs værksted, rutsjebane, sandkasse, gynger, klatrestativ og bålhytte.

 

Ørum Børnehus, Vingevej 12
Ørum Børnehus